7 juli: Lezing Pauline Warners

Hoe word je dierenfysiotherapeut en wat houdt dit werk in? Wat voegt chiropractie toe en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied? Pauline Warners gaat je hier op donderdagavond 7 juli alles over vertellen tijdens een lezing op Boerderij Vosseveld. Na een theoriegedeelte demonstreert ze, samen met haar paard Keizer Karel, wat oefentherapie en stretching voor (oudere) paarden kan betekenen. Ook laat ze zien wat ‘taping’ kan doen ter ondersteuning bij blessures en ouderdomskwaaltjes.

Pauline Warners-Heinen is naast een ‘gewone’ fysiotherapeute ook afgestudeerd in dierfysiotherapie. Dit beroep oefent ze al sinds 2004 uit. Regelmatig volgt ze bijscholingen om up-to-date te blijven. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk in handfysiotherapie. Van kinds af aan is paardrijden een grote hobby, ze maakt dan ook regelmatig bosritten met paard Karel.

De lezing vindt plaats op donderdag 7 juli, van 20.00 uur tot 21.30 uur. Om 19.45 uur staat de koffie klaar. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag aanwezig zijn bij deze lezing? Meld je dan snel aan, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden kan per e-mail (vosseveld@paardenkamp.nl).

De kosten voor deze lezing bedragen € 2,50 en kunnen ter plaatse contant betaald worden.We zien je graag op 7 juli op Boerderij Vosseveld, Birkstraat 96, Soest.

(foto: Hans Brongers)