Anbi instelling voor oude paarden

ANBI instelling

Op zoek naar een Anbi instelling voor uw gift?

Een Anbi (Algemeen Nut Beogende Instelling) is een instelling die zich inzet voor een ideaal. Zonder winstoogmerk en subsidie van de overheid zijn deze organisaties afhankelijk van giften en gaven. De Paardenkamp is zo’n Anbi instelling. Wij verzorgen al sinds 1962 paarden en pony’s terwijl zij van hun pensioen genieten. Uw schenking zorgt dat wij dit kunnen blijven doen.

Wat betekent deze Anbi status voor u als gever?

Doordat wij door de belastingdienst zijn aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling zijn uw giften in veel gevallen aftrekbaar voor de belasting. Voor testamenten, legaten en nalatenschappen moet in de regel erfbelasting of successierecht worden betaald door de ontvanger. Wanneer u iets nalaat aan een Anbi instelling als De Paardenkamp, hoeft over uw legaat of testament geen belasting betaald te worden. Uw legaat kan dus volledig worden ingezet voor de verzorging van de paarden.

Rondleidingen en presentaties

Bij De Paardenkamp kunnen oude paarden en pony’s heerlijk genieten van hun oude dag. Terwijl zij dit doen verwelkomt onze Anbi instelling jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers die de dieren een knuffel of iets lekkers geven en bekijken. We zijn zeven dagen per week van 10.00 tot 16.00 uur geopend en de toegang is gratis.

U bent welkom

Klik hier voor meer informatie.

Kom gerust eens langs om met eigen ogen te zien wat wij zoal doen. Bezoek ons in Soest op de Birkstraat 96. Telefonisch contact is ook mogelijk met het nummer 035 – 6016089 of stuur een mail naar info@paardenkamp.nl.