Bezoek De Paardenkamp

Bezoek De Paardenkamp voor een bijzonder dagje uit. U bent van harte welkom en er is van alles te doen. De Paardenkamp is bijna dagelijks geopend. Komt u met meer dan acht personen, dan is het handig om van tevoren contact op te nemen.

Rondleiding en andere activiteiten

Bij een bezoek aan De Paardenkamp kunt u zelf kiezen wat u wilt. Een rondleiding door een van onze medewerkers, een film kijken over ons werk, zomaar wat rondlopen, de paarden aandacht of iets lekkers geven, een kopje koffie drinken in de bezoekersruimte van Vosseveld, even struinen in het winkeltje van Vosseveld (tweedehands paardenspullen en hebbedingetjes) of Het Gagelgat (streek- en moestuinproducten), ontdekken hoe het boerenleven hier was in de interactieve verhalenroute op Het Gagelgat, een speurtocht doen of een rondwandeling maken langs de kuddes in onze weiden.

Openingstijden van De Paardenkamp

U kunt De Paardenkamp elke dag tussen 10.00 tot 16.00 uur bezoeken, ook in het weekend, behalve op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag. Op de eerste zaterdag van september sluiten we de poorten om 14.00 uur.

De Paardenkamp bezoeken

Jaarlijks bezoeken ruim 25.000 mensen De Paardenkamp en dat aantal groeit. Mensen uit alle windstreken, jong en oud, alleen of in groepsverband, met de hele klas of met de familie. Ook voormalige eigenaars/verzorgers komen graag langs om hun paard of pony te bezoeken.Boerderij Vosseveld

Bezoekadres:
Birkstraat 96 (route)
Soest

info@paardenkamp.nl

Tel: 035 6016089

 

Vosseveld miniatuur

Boerderij Het Gagelgat

Bezoekadres:
Birkstraat 107 (route)
Soest

info@gagelgat.nl

Tel: 035 6012325

 

Gagelgat miniatuur