Bezoek De Paardenkamp

Bezoek De Paardenkamp voor een bijzonder dagje uit. U bent van harte welkom en er is van alles te doen. De Paardenkamp is bijna dagelijks geopend.

Komt u met meer dan acht personen, dan is het handig om van tevoren contact op te nemen.

Rondleiding en andere activiteiten

De Paardenkamp heeft twee locaties die geopend zijn voor publiek: Boerderij Het Gagelgat en Boerderij Vosseveld.

Bij Boerderij Het Gagelgat gaat u drie eeuwen terug in de tijd, het gebouw stamt namelijk uit 1712 en heeft veel van zijn oorspronkelijke kenmerken behouden. U kunt er een interessante interactieve rondleiding doen, waarbij u allerlei mooie verhalen te horen krijgt. In het winkeltje van de boerderij zijn streekproducten en groenten uit de moestuin te koop. In de wintermaanden staat een aantal Paardenkampbewoners op de deel, waar ze graag een knuffel in ontvangst nemen.

Boerderij Vosseveld is de plek waar alles draait om de verzorging van onze paarden. De dieren die hier wonen, hebben allemaal een individuele stal, omdat ze voeding op maat nodig hebben. Overdag gaan ze natuurlijk lekker naar buiten, in de wei of in de paddock van de locatie. U bent er van harte welkom om de paarden een knuffel of een snoepje (verkrijgbaar in het winkeltje van Boerderij Vosseveld) te geven. Onze medewerkers vertellen u tijdens een rondleiding graag meer over de stichting en de bewoners! Voor kinderen is er een leuke speurtocht.

Openingstijden van De Paardenkamp

U kunt De Paardenkamp elke dag tussen 10.00 tot 16.00 uur bezoeken, ook in het weekend. Op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag zijn wij gesloten. Op de eerste zaterdag van september sluiten we de poorten om 14.00 uur.

De Paardenkamp bezoeken

Jaarlijks bezoeken ruim 25.000 mensen De Paardenkamp en dat aantal groeit. Mensen uit alle windstreken, jong en oud, alleen of in groepsverband, met de hele klas of met de familie. Ook voormalige eigenaars/verzorgers komen graag langs om hun paard of pony te bezoeken.Boerderij Vosseveld

Bezoekadres:
Birkstraat 96 (route)
Soest

info@paardenkamp.nl

Tel: 035 6016089

 

Vosseveld miniatuur

Boerderij Het Gagelgat

Bezoekadres:
Birkstraat 107 (route)
Soest

info@gagelgat.nl

Tel: 035 6012325

 

Gagelgat miniatuur