Groepsuitje

De Paardenkamp is een uitstekende bestemming voor een groepsuitje: de mogelijkheden voor een geslaagd schoolreisje, familie-uitje of bedrijfsactiviteit zijn talrijk. De toegang is gratis, maar we verhuren ook ruimtes voor vergaderingen en bijzondere gebeurtenissen op Boerderij Het Gagelgat. Bel (035 – 602 54 62) of mail ons (info@paardenkamp.nl)  om uw wensen en ideeën te bespreken.

Komt u met meer dan acht personen, dan is het handig als wij dat van tevoren weten. We zorgen dan dat er voldoende ruimte is ingepland voor uw groep.

Mogelijke activiteiten
Rondleiding, film, wandeling (ommetje Paardenkamp), kopje koffie of thee bij het weiland of binnen overdekt.
Speciaal voor kinderen: speurtocht, kleurplaten, pony’s borstelen (alleen op speciale dagen).

Eten en drinken
Zowel op locatie Vosseveld als op Het Gagelgat kunt u terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers of frisdrank uit de automaat. Tegen ouderwets lage prijzen!

Toegankelijkheid
Het gehele terrein is rolstoeltoegankelijk en ook geschikt voor de rollator.

Ook voor uw feest, vergadering of evenement
De prachtig gerestaureerde Boerderij Het Gagelgat is een geliefde locatie voor vergaderingen (tot 50 personen), trouwerijen (tot 120 personen), trainingen (tot 70 personen) en dagbesteding. Ook wordt de boerderij gebruikt als decor voor filmopnamen en fotoshoots. De opbrengsten komen ten goede aan de paarden en pony’s van De Paardenkamp.