Kom gerust op bezoek bij de paarden en pony’s van De Paardenkamp! Er is van alles te doen en te zien.

Rondleiding
Onze medewerkers laten je graag zien hoe de paarden hier wonen en verzorgd worden. Tijdens de rondleiding kun je ze alles vragen wat je over paarden wilt weten.

Film
In de bezoekersruimte van Vosseveld kun je kijken naar een film over De Paardenkamp en zijn bewoners van vroeger tot nu.

Winkeltje
In ons winkeltje kun je snoepjes kopen voor de paarden, maar ook mooie paardenkaarten of andere leuke dingen.

Speurtocht
Met een speurtocht over ons terrein ontdek je de mooiste plekjes, maak je kennis met de meest bijzondere paarden en pony’s van De Paardenkamp en leer je van alles over de verzorging.

Ommetje Paardenkamp
Ook de paarden in de weides rondom onze locaties vinden het leuk als je langskomt. In de folder ‘Ommetje Paardenkamp’ staat een wandelroute beschreven, die jou en je familie in een uurtje langs de mooiste weiden van De Paardenkamp leidt.

Paardenkamp Rangers
Ben je tussen de 6 en de 16 jaar en gek op paarden en pony’s? Meld je dan aan bij de Paardenkamp-Rangers! Iedere maand ontvang je de gratis Ranger-mail met leuke paardenverhalen en knutseltips. We hebben een eigen website: www.paardenkamp-rangers.nl

Spreekbeurt over De Paardenkamp
Ben je na je bezoek aan onze boerderij ook een fan geworden van De Paardenkamp? Hou dan een spreekbeurt over ons en vertel je hele klas hoe leuk het hier is. We hebben prachtige Powerpoint- en Wordsjablonen voor jouw spreekbeurt en werkstuk. Dus we helpen je alvast een beetje op weg. Met een van onze spreekbeurten maak je gegarandeerd de sier in jouw klas!
Je kunt kiezen uit Paardenverzorging, Het Werkpaard, De Paardenkamp, en Het Gagelgat.

Download hier je spreekbeurt of werkstuk op de website van de Paardenkamp-Rangers.