Verjaardagspartijtje

Vier je verjaardagpartijtje op De Paardenkamp!

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag dan niet met een gewoon verjaardagspartijtje, maar met een superleuk Paardtijtje op De Paardenkamp. Vertel je ouders maar dat het nog gratis is ook.

Op je verjaardagsfeestje op De Paardenkamp heb je binnen en buiten alle ruimte om leuke spelletjes te doen. Natuurlijk mogen al je vrienden en vriendinnen ook de paarden komen aaien. Vooral kinderen vanaf acht jaar vinden De Paardenkamp een superleuke plek voor een verjaardagsfeestje. Maar ook jongere dierenvriendjes zijn van harte welkom.

Een verjaardagsfeestje vol leuke activiteiten

Op jouw Paardtijtje kun je:
• Een film kijken over de paarden
• Een leuke rondleiding maken met één van de medewerkers
• Een speurtocht over het terrein maken, waarbij je allemaal vragen moet beantwoorden
• Een kleurplaat krijgen om op De Paardenkamp of thuis in te kleuren
• Een bezoekje brengen aan ons winkeltje met paardenspullen

Zo regel je je verjaardagsfeestje op De Paardenkamp:

Laat je ouders even bellen met De Paardenkamp:  035 – 601 6089. Dan zorgen wij dat een van onze medewerkers klaarstaat voor een rondleiding op je verjaardagspartijtje.

Op Boerderij Vosseveld is koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Maar je kunt zelf ook eten en drinken meenemen voor je verjaarsdagspartijtje.

Om je vriendjes of vriendinnetjes uit te nodigen voor je verjaardagspartijtje, kun je gebruik maken van onze uitnodigingskaarten. Klik op een van de foto’s hieronder. Je kunt ze dan per e-mail verzenden of printen.

Gratis verjaardagspartijtje

Er zijn geen kosten verbonden aan je verjaardagsfeestje op De Paardenkamp. Een vrijwillige gift voor onze paarden en pony’s is natuurlijk altijd welkom!