Donateur of giftgever?

1 oktober 2020

 

Dat de verzorging van onze ruim 120 paarden veel geld kost, zal geen verrassing voor u zijn. We doen er immers alles aan om de bewoners een mooie oude dag te geven en de zorg te bieden die zij nodig hebben. Het is inmiddels bijna twintig jaar geleden dat we onze achterban vroegen een hogere vrijwillige bijdrage te doen. Vanwege de steeds hogere kosten, willen we dit nu opnieuw vragen.

Donateur van De Paardenkamp
Doet u een bijdrage van minimaal € 25,- per jaar? Dan bent u donateur van De Paardenkamp en ontvangt u 4 keer per jaar onze nieuwsbrief per post. Eens per jaar krijgt u ons jaarbericht toegestuurd. U blijft dan maximaal op de hoogte van het wel en wee van onze bewoners en ontvangt leuke voordelen, zoals korting op een kaartje voor de Dag van het Oudere Paard. Daarnaast bieden we donateurs de mogelijkheid een paard op de wachtlijst te plaatsen, als deze voor inschrijving geopend is.
Uw bijdrage mag uiteraard ook in maandelijkse termijnen betaald worden.

Giftgever
Natuurlijk is iedere gift van harte welkom en zijn we ook met een kleinere bijdrage ontzettend blij!
Is uw gift lager dan € 25,- op jaarbasis? Dan ontvangt u van ons het jaarbericht, waarin u eens per jaar een overzicht leest van alle activiteiten op De Paardenkamp.

We willen u, namens onze paarden, alvast heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage!

(Foto: Anouschka Canters)