Verzamel gebruikte paardenspullen

De opbrengst komt ten goede aan onze paarden.

Wil je meehelpen met inzamelen?

Geef politiepaard Fortuin zijn welverdiende oude dag!

adv-fortuinFortuin heeft een indrukwekkende carrière bij de landelijke politie achter de rug. Hij hielp de orde te bewaken bij bruiloften en begrafenissen van het Koninklijk Huis, bij Koninginnedagen, maar ook bij voetbalrellen. Na 17 jaar trouwe dienst mocht hij met pensioen.

Bij De Paardenkamp geniet Fortuin nu van zijn oude dag. Het is een vriendelijk paard en hij heeft al heel wat vriendschappen gesloten. Omdat Fortuin moeilijk eet maken de verzorgers speciale slobber voor hem.

Met de inzameling van gebruikte paardenspullen kunnen wij oudere paarden zoals Fortuin de extra zorg geven die ze nodig hebben. Help jij mee?

Doneer gebruikte paardenspullen

Heb je een halster over, rijlaarzen die niet meer passen of veel te veel borstels? Doneer deze dan voor Fortuin en zijn maatjes. Kom naar De Paardenkamp of één van onze andere inleverpunten. Zoek een inleverpunt bij jou in de buurt.

 

Overzicht inzamelpuntenOp zoek naar een inzamelpunt bij jou in de buurt?
Klik dan op deze link of op de afbeelding hiernaast.
Je krijgt dan, na het invullen van jouw postcode of woonplaats, een overzicht te zien van maneges of pensionstallen bij jou in de buurt die inzamelen voor De Paardenkamp.

Is er (nog) geen inzamelpunt bij jou in de buurt?
Dan kun je de spullen eventueel (kosteloos) naar ons opsturen.
Het adres is: Stichting De Paardenkamp, Antwoordnummer 2340, 3760 WB  SOEST

N.B.: Gebruik dit antwoordnummer s.v.p. alleen voor gebruikte paardenspullen en niet voor brieven e.d., omdat aan het gebruik ervan kosten zijn verbonden voor ons. Het reguliere (post) adres van De Paardenkamp vind je hier

Maneges, pensionstallen en rijverenigingen helpen ons met de inzameling overal in Nederland. Als openbaar inzamelpunt (waar we paardenliefhebbers naar doorverwijzen via onze pagina met inzamelpunten) of als besloten inzamelpunt wanneer zij alleen met de eigen klanten willen inzamelen of op actiebasis. Wil jij meehelpen met jouw bedrijf? Kijk dan op deze pagina voor de mogelijkheden.