Verzamel mobiele telefoons en cartridges

Voor elk ingeleverd en gerecycled mobieltje of cartridge ontvangt De Paardenkamp een vergoeding. Deze vergoeding komt ten goede aan onze paarden. Wilt u ons helpen met uw oude mobieltje of cartridge?

Help mee

Help Shedennie met uw oude mobieltje of cartridge!

Met de inzameling van cartridges en mobiele telefoons kunnen wij oude paarden en pony’s zoals Shedennie de extra zorg geven die ze nodig hebben.

Shedennie is een lieve, makkelijke en sociale pony van 27 jaar. Toen zijn baasje overleed kwam hij vanuit Zeeland naar De Paardenkamp. Shedennie staat samen met zijn ‘kuddegenootjes’ in de wei. Door hun dikke wintervacht kunnen Shetlanders het hele jaar buiten blijven. Shedennie geniet hier volop van. Hij vindt het heerlijk om door kinderen geborsteld te worden.

Doneer uw oude telefoon of lege cartridge

Inzamelbox met shedennie sticker erop gemonteerd transpHeeft u nog een oude mobiele telefoon of lege cartridges in de la liggen? Doneer deze voor Shedennie en de andere paarden en pony’s. Die zijn er zeer blij mee!

De mobieltjes en cartridges worden opgehaald door recyclebedrijf Eeko en De Paardenkamp krijgt een kleine vergoeding per ingeleverd artikel.

Zo kunt u de paarden helpen zonder dat het u iets kost, mooi toch?

Heeft u nog een oude mobiele telefoon of een gebruikte printer cartridge of -toner? Kom naar De Paardenkamp in Soest of naar één van de vele andere inzamelpunten in Nederland. Er is er altijd wel een in uw buurt.

 

Overzicht inzamelpunten
Klik hier voor een inzamelpunt bij u in de buurt 
.


Wilt u zelf inzamelpunt worden voor cartridges en mobieltjes?
Wilt u met uw manege/pensionstal, bedrijf, organisatie, winkel of school ook cartridges en mobiele telefoons inzamelen voor paarden en pony’s van De Paardenkamp? Vraag hier de gratis inzamelbox aan. Het kost u niets en is snel en eenvoudig geregeld.