Help ons met gebruikte paardenspullen

De opbrengst komt ten goede aan onze paarden.

Wordt u ons nieuwe inzamelpunt?

Word inzamelpunt gebruikte paardenspullen

Fortuin heeft een indrukwekkende carrière bij de landelijke politie achter de rug. Hij hielp de orde te bewaken bij bruiloften en begrafenissen van het Koninklijk Huis, bij Koninginnedagen, maar ook bij voetbalrellen. Na 17 jaar trouwe dienst mocht hij met pensioen.

Bij De Paardenkamp geniet Fortuin nu van zijn oude dag. Het is een vriendelijk paard en hij heeft al heel wat vriendschappen gesloten. Omdat Fortuin moeilijk eet maken de verzorgers speciale slobber voor hem.

Met de inzameling van gebruikte paardenspullen kunnen wij oudere paarden zoals Fortuin de extra zorg geven die ze nodig hebben. Helpt u mee?

Maneges, pensionstallen en rijverenigingen helpen ons met de inzameling overal in Nederland. Als openbaar / permanent inzamelpunt waar wij onze donateurs naartoe kunnen verwijzen via de pagina inzamelpunten, of als tijdelijk / actiematig inzamelpunt om met hun eigen klanten een inzamelactie te houden, of de gevonden voorwerpen kamer eens goed op te ruimen.

In welke vorm dan ook, we vinden het fijn als u ons wilt helpen als inzamelpunt. En als uw actie voorbij is, of de inzamelzakken zijn vol, dan komen wij deze bij u ophalen.
Onder de inzamelende maneges houden we leuke acties waaronder een vip-rondleiding voor het gehele zomerkamp etc.

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen binnen 1 week contact met u op. Alvast bedankt!

Ja, ik wil inzamelpunt worden