Help ons als inzamelpunt

Met het inzamelen van gebruikte telefoons en printer cartridges en -toners helpt u mee aan de opvang van oudere paarden. En het kost u niets.

Meld u aan als inzamelpunt

Word inzamelpunt Mobieltjes en Cartridges

Met de inzameling van cartridges en mobiele telefoons kunnen wij oude paarden en pony’s zoals Shedennie de extra zorg geven die ze nodig hebben.

Shedennie is een lieve, makkelijke en sociale pony van 27 jaar. Toen zijn baasje overleed kwam hij vanuit Zeeland naar De Paardenkamp. Shedennie staat samen met zijn ‘kuddegenootjes’ in de wei. Door hun dikke wintervacht kunnen Shetlanders het hele jaar buiten blijven. Shedennie geniet hier volop van. Hij vindt het heerlijk om door kinderen geborsteld te worden.
Inzamelbox met shedennie sticker erop gemonteerd transp

Help als inzamelpunt

Door heen Nederland roepen wij dierenliefhebbers op hun oude mobieltje of cartridge in te leveren voor de verzorging van de oude paarden. Daarvoor zoeken wij inzamelpunten die onze inzamelbox willen plaatsen en ook hun eigen achterban willen oproepen om in te zamelen.
Dit kan bijvoorbeeld een manege of pensionstal zijn, maar ook een winkel is een geschikte locatie. De inzamelbox neemt slechts 40*40 cm vloer oppervlak in beslag en met één telefoontje wordt een volle inzamelbox snel bij u omgeruild voor een lege.

Openbaar of besloten inzamelpunt
Naast de openbare inzamelpunten (maneges of winkels waar wij inzamelaars naartoe kunnen verwijzen) zijn er ook diverse bedrijven die intern voor ons hun cartridges inzamelen. Wilt u geen bezoekers van buitenaf op uw locatie maar gebruikt uw organisatie wel regelmatig cartridges, toners en/of mobieltjes? Dan kunt u zich ook als besloten inzamelpunt aanmelden. We bezorgen dan de inzamelbox op uw adres, maar vermelden uw bedrijfsgegevens niet als inzamelpunt op onze website.

De cartridges en mobieltjes worden gerecycled door Eeko®. Zo spaart u voor de paarden en voor het milieu!
Vul het formulier hiernaast in en wij nemen binnen 1 week contact met u op.

 

Klik hier voor een overzicht van al onze (openbare) inzamelpunten:

Ja, ik wil inzamelpunt worden