LET OP: NIEUWE LOCATIE
BIRKSTRAAT 109 SOEST.

Zeven dagen per week
shoppen voor gebruikte paardenspullen

Gebruikte Paardenspullen Winkel

7 dagen per week geopend van 10.00 – 16.00 uur:

In onze winkel vind je een voorraad van meer dan 1000 gebruikte paardenartikelen in goede staat voor een klein prijsje. De spullen worden ingezameld door maneges en particulieren door heel Nederland en geschonken aan De Paardenkamp. De inkomsten uit het winkeltje komen volledig terecht bij de verzorging van de oude paarden.

Dus met jouw aankoop scoor je niet alleen prachtige en zeer voordelige paardenspullen, je steunt er ook nog het goede doel mee.

7 dagen per week geopend
En het mooie is, Paardenspul (zo noemen we ons winkeltje) is 7 dagen per week geopend van 10.00 – 16.00 uur. Zit je op zondagmorgen ineens omhoog voor een cap, halstertouw of een mooie wedstrijd outfit? Kom dan snel bij ons langs en sla je slag.

Te koop in het winkeltje:

Caps, dekens, dekjes, zwepen, halsters, hoofdstellen en toebehoren, beenbeschermers, kleding, wedstrijdtenue, rijlaarzen (leer en kunststof), schoenen,  bitten, borstels en toiletteerspullen. Alles wat je voor je paard, verzorging en rijden nodig hebt, kun je hier vinden.

Onze winkel is gevestigd op het erf van Boerderij Het Gagelgat, achter de Theetuin, Birkstraat 109, 3768 HE SOEST.

Help mee en lever jouw gebruikte paardenspullen bij ons in en krijg 10% korting:
Inleveren van gebruikte paardenspullen die je zelf niet meer gebruikt, is natuurlijk heel erg welkom! Je krijgt dan 10% korting op een artikel uit ons winkeltje naar keuze!

Shoppen voor het goede doel:
De opbrengst van de verkoop gaat natuurlijk volledig naar (de verzorging van) de oudere paarden! Dus met jouw aankoop, help je een onze bewoners aan een fijne oude dag.

Kom jij ook shoppen bij ons?
Kortom: Ben jij op zoek naar betaalbare ruiterspullen en paardrijdartikelen? Eerst even bij De Paardenkamp snuffelen.

Inzamelen:
PS: Wil jij als manege/pensionstal/stoeterij/winkel ook inzamelpunt worden voor gebruikte paardenspullen en zo het werk van De Paardenkamp steunen? Kijk dan hier voor meer informatie. Ook ruitershops en paardenwinkels die spullen over hebben, zijn van harte welkom deze aan ons te doneren.

Foto’s: Ilona van Egdom / Nikki de Kerf 

Voor goedkope gebruikte paardenspullen kun je nu 7 dagen per week bij De Paardenkamp in Soest terecht.