Schenken aan een Charitatieve instelling

Charitatieve Instelling

Wilt u een Charitatieve instelling steunen?

Geld geven aan een charitatieve instelling is een beslissing waarvoor mensen vooral op hun gevoel afgaan. Mensen die kiezen voor een goed doel dat dieren beschermt of opvangt, hebben vaak een voorkeur voor lokale, Nederlandse doelen. Ze willen graag zien wat er met hun geld wordt gedaan voor de dieren.

De Paardenkamp is zo’n goed doel. U kunt altijd op bezoek komen en met eigen ogen het werk aanschouwen dat mede door uw hulp mogelijk is. We zijn 7 dagen per week geopend en gratis toegankelijk. Uw bezoek wordt bijzonder op prijs gesteld.

ANBI Charitatieve instellingen

Goed Doel met ANBI status; De Paardenkamp

Doordat De Paardenkamp als goed doel de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) van de Belastingdienst heeft, levert uw schenking aan onze stichting u mogelijk fiscale voordelen op. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl

Particulieren mogen onder voorwaarden een schenking aan een charitatieve instelling aftrekken van de inkomstenbelasting. Dat kan leiden tot een fiscaal voordeel van wel 50%. Bedrijven mogen de gift aftrekken van de fiscale winst. En mocht u onze organisatie willen opnemen in uw testament, dan is over die schenking geen erfbelasting / successierecht verschuldigd. Uw gift komt – met of zonder fiscaal voordeel – dus altijd volledig bij de zorg voor de paarden terecht.

Wilt u meer informatie over het steunen van De Paardenkamp als charitatieve instelling? Neem dan contact op met ons secretariaat. We helpen u graag bij uw keuze. Het secretariaat is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 – 17.00 uur. Telefoon 035 – 6 025 462, e-mail: info@paardenkamp.nl

 

Word vriend van De Paardenkamp

Dankzij dierenvrienden overal in Nederland hebben al vele honderden paarden en pony’s de afgelopen decennia een fijne oude dag kunnen beleven. Met uw steun kan dat zo blijven. Zo’n 120 paarden en pony’s sluiten maar al te graag vriendschap met u. Word nu donateur en draag bij aan hun gezonde en gelukkige oude dag. Meld u aan bij een van onze medewerkers of vul het formulier in op onze website.

De Paardenkamp als goed doel

Stichting De Paardenkamp is een ANBI-geregistreerd goed doel en een officiële charitatieve instelling. De stichting heeft geen subsidie en draait geheel op donaties, giften en legaten.