Steun De Paardenkamp  Een belastingvrije gift aan De Paardenkamp wordt zeer gewaardeerd

U bent op zoek naar een goed doel waar u een belastingvrije gift aan kunt doen. Als u graag oude dieren een goed pensioen geeft, is De Paardenkamp een uitstekende plek voor u. Hier bezorgen we pony’s en paarden een fijne oude dag. Uw belastingvrije gift wordt gebruikt om te zorgen dat we de dieren zo goed mogelijk kunnen onderhouden.

Grote en kleine wei

De dieren die wij verzorgen hebben de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven dankzij onze grote en kleine weilanden. De kleine wei bij Boerderij Vosseveld is voor de dieren die intensieve verzorging nodig hebben. De grote weides worden gebruikt om paarden in groepen te laten verblijven tijdens het zomerseizoen.

Iedereen is welkom

Onze medewerkers geven graag een rondleiding, het is mogelijk een videopresentatie te bekijken en ook een kinderpartijtje wordt regelmatig bij ons georganiseerd. Met een belastingvrije gift kunt u het mogelijk maken om de meer dan 30.000 bezoekers per jaar de kans te geven De Paardenkamp te bezoeken en kennis te maken met onze dieren.

Wij informeren u graag

Door de ANBI status van onze stichting komt uw gift in veel gevallen in aanmerking voor belastingaftrek. U mag de gift aftrekken van uw inkomen voordat u daarover belasting betaalt. In veel gevallen kan uw fiscale voordeel oplopen tot wel 50%. Kijkt u daarom eens op de website van de belastingdienst welke voorwaarden voor u van toepassing zijn.

U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@paardenkamp.nl of te bellen met 035 – 6025462. Wilt u meer informatie over een belastingvrije gift aan onze stichting? Neem dan contact op met het secretariaat. U kunt ook per email een brochure aanvragen via info@paardenkamp.nl

Vraag hier vrijblijvend het Dossier Dierenliefde Doorgeven aan.