Legateren voor de oude paarden

Legaten

Legaten voor de verzorging van dieren?

Legaten aan een goed doel nalaten? Met een legaat aan een goed doel voor dieren geeft u uw dierenliefde door, ook als u er niet meer bent. Met uw hulp kunnen dierenwelzijnsorganisaties zoals De Paardenkamp blijven doorgaan met hun werk: zorgen dat dieren de verzorging en bescherming krijgen die ze nodig hebben.

Door een goed doel als De Paardenkamp iets na te laten in uw testament of legaat, zorgt u ervoor dat wij paarden en pony’s kunnen laten genieten van hun oude dag. Er zijn veel verschillende vormen van legaten of vormen om uw nalatenschap te regelen. U doet dit bij de notaris.

Bezoek de paarden

Bij De Paardenkamp hebben in de vijf decennia van ons bestaan ruim 500 paarden gezonde en gelukkige laatste levensjaren genoten. Er is hier graas- en stalruimte voor zo’n 120 paarden en pony’s. De Paardenkamp is een ANBI geregistreerd goed doel en betaalt dus geen successierechten over legaten. De gift die u legateert, kan dus volledig worden besteed aan de verzorging van onze paarden.

Ideële instelling

De Paardenkamp is een instelling zonder winstoogmerk. Ons werk wordt mogelijk gemaakt door giften zoals die van u. Met het voordeel dat er geen schenkbelasting, erfbelasting of successierecht betaald behoeft te worden, weet u zeker dat alles direct naar de dieren toe gaat. Er zijn diverse mogelijkheden om iets te schenken aan een goed doel in uw erfenis. In onze gratis documentatiemap Dossier Dierenliefde Doorgeven, wordt dit op een begrijpelijke manier inzichtelijk gemaakt.  Vraagt u de map gratis aan, het verplicht u tot niets.

Kom eens langs

Wij nodigen u uit om langs te komen en de paarden te zien die bij ons genieten van een welverdiende oude dag. Boerderij Vosseveld is te vinden op Birkstraat 96 in Soest. Boerderij Het Gagelgat is op 200 meter loopafstand te vinden op Birkstraat 107. Wilt u meer informatie, neem dan even telefonisch contact op via 035 – 6025462 of stuur een email naar info@paardenkamp.nl.

Vraag hier vrijblijvend het Dossier Dierenliefde Doorgeven aan.