Schenking Goed Doel

Wilt u ons helpen ons werk mogelijk te maken?

Steun met uw schenking een goed doel

Uw schenking aan een goed doel zorgt ervoor dat deze instellingen langer door kunnen gaan met hun dankbare werk. Om u te helpen met het vinden van een nobele organisatie die zich inzet voor oude paarden en pony’s willen wij u kennis laten maken met De Paardenkamp. Uw schenking gaat bij ons naar een goed doel met een lange geschiedenis.

In 1962 opgericht

De Paardenkamp is begonnen als instelling om paarden en pony’s een rustige oude dag te geven. Dit is nog steeds onze inzet en wij hopen op uw schenking aan ons goed doel om dit te kunnen blijven doen. Wij hebben momenteel zo’n 120 dieren in ons beheer die wij zo rustig en comfortabel mogelijk laten genieten van de buitenlucht en de ruime stallen.

Altijd iets te doen

Wij verwelkomen iedereen die komt kijken bij De Paardenkamp. Hier kunnen zij de paarden bekijken, maar ook aaien of iets lekkers geven. Bovendien geven onze enthousiaste medewerkers rondleidingen en kunt u een videopresentatie bekijken. Uw schenking aan een goed doel als De Paardenkamp zorgt ervoor dat nog veel mensen dit ook mee kunnen maken. We zijn zeven dagen per week geopend en gratis toegankelijk.

Neem direct contact op

Bel gerust naar 035 – 6025462 of stuur een mail naar info@paardenkamp.nl als u meer wilt weten over onze werkwijze. Wij willen u ook uitnodigen De Paardenkamp met eigen ogen te komen bekijken. U vindt ons aan Birkstraat 96 in Soest.

Meer gerelateerde onderwerpen over Schenking Goed Doel: Erfenis Schenking - Anbi Instelling - Giften Belastingvrij - Goede Doelen Dieren - Legateren - Erfenis Schenken - Giften Aftrekbaar - Doneren Goed Doel - Gift Belastingvrij - Belastingvrije Gift