Schenken aan een Charitatieve instelling

Erfenis schenken aan Goed Doel

erfenis schenkenUw erfenis schenken aan een goed doel is een belangrijk besluit. Wanneer u (een deel van) uw erfenis wilt schenken aan de verzorging van dieren dan raden wij u De Paardenkamp aan. Onze organisatie zet zich in om te zorgen voor een fijne oude dag voor paarden en pony’s. De instelling bestaat al sinds 1962 en ons werk wordt mogelijk gemaakt door giften en nalatenschappen, mensen die vanuit hun erfenis schenken.

Onze paarden bezoeken

Wij hebben jaarlijks duizenden bezoekers die onze paarden komen bezoeken. Er is van alles te beleven voor jong en oud. De paarden genieten van het bezoek, een knuffel of iets lekkers. Ook u bent van harte welkom om ons werk te komen bekijken. U vindt De Paardenkamp op Birkstraat 96 in Soest. Met een erfenis die mensen aan ons schenken kunnen wij allerlei activiteiten blijven aanbieden.

Zeven vaste medewerkerserfenis schenking
Een erfenis die u aan ons zou schenken wordt gebruikt om te zorgen voor de pony’s en paarden. Onze vaste medewerkers hebben samen meer dan 250 jaar ervaring en zetten dit dan ook elke dag in om voor de dieren te zorgen. Zodat de paarden heerlijk genieten van hun oude dag, in de wei of een ruime stal.

Direct in contact met De Paardenkamp
Onze Boerderij Vosseveld en Het Gagelgat zijn zeven dagen per week, van 10.00 – 16.00 uur gratis toegankelijk. Wilt u meer informatie over het schenken vanuit uw erfenis aan De Paardenkamp? Bel dan met ons secretariaat, 035-6025462 of email naar info@paardenkamp.nl.

Erfenis schenken? Informeer bij uw notaris.

Uw notaris kan u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden van een erfenis, legaat of nalatenschap voor een goed doel. Kijk op de diverse goede doelen websites voor meer informatie.

Meer gerelateerde onderwerpen over Erfenis Schenken: Goede Doelen Dieren- Anbi Instelling – Giften Belastingvrij – Belastingvrije Gift – Belastingvrij Schenken- Liefdadigheidsinstelling – Legateren – Schenking Goed Doel – Gift Belastingvrij -Aftrekbaarheid Giften