Lezing: Hoefverzorging

Al sinds 1996 is Gijsbert de vaste hoefsmid van De Paardenkamp. Met al die jaren ervaring op zak, weet hij als geen ander tegen welke problemen je aan kunt lopen als het gaat om de hoefverzorging van jouw paard. Veel problemen kunnen verholpen worden door de voeten zo veel mogelijk weer in hun natuurlijke stand terug te brengen. Tijdens zijn lezing op dinsdagavond 15 maart vertelt Gijsbert waar je zelf op kunt letten bij je paard en wanneer je er beter een deskundige naar kunt laten kijken. Welke aandoeningen zijn er allemaal en hoe ga je daarmee om? Hoe maak je de juiste keuze tussen wel of geen hoefijzers? Dat hoor je allemaal op 15 maart!

De lezing vindt plaats op Boerderij Vosseveld, Birkstraat 96 in Soest en duurt van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Koffie en cake staan vanaf 19.45 uur klaar. De kosten voor de avond bedragen €2,50 en kunnen ter plaatse contact voldaan worden.

Wil je er op deze avond bij zijn? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar vosseveld@paardenkamp.nl. Er is slechts plaats voor 20 personen, dus wees er snel bij!