Open Dag


Op zaterdag 26 mei is het tijd voor de eerste Open Dag van 2018. Tussen 12.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom op Boerderij Vosseveld.

Nieuwe paarden
We stellen onze 12 nieuwe bewoners graag aan het publiek voor: wat hebben zij in hun leven allemaal gedaan? Wat is hun karakter? En hebben ze misschien al nieuwe vriendschappen gesloten op De Paardenkamp? Maak kennis met Mowgli, Iris en alle anderen!

Winkelen voor het goede doel!
Naast een infokraam van De Paardenkamp waar je met al je vragen terecht kunt, zijn er diverse andere kramen waar je een kijkje kunt nemen én kunt winkelen.
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuk cadeautje voor een echte (jonge) paardenfan? Dan is de kraam met paardenknuffels het bekijken waard! Je kunt daar ook prachtige paarden-nagels laten plakken.  Wat voor kunstwerk maak jij van oude hoefijzers?

Paardensieraden
Wil je liever een sieraad voor jezelf of een goede vriendin kopen? Wij hebben de leukste paardensieraden voor je verzameld. Allemaal voor een zachte prijs en met jouw aankoop steun je de verzorging van de paarden van De Paardenkamp!


Paardrijspullen

Ook voor dekjes, halsters en andere paardenspullen ben je aan het juiste adres. Op het erf plaatsen we een grote tent waar je deze en andere artikelen heel voordelig kunt shoppen. Natuurlijk is ook onze winkel met gebruikte paardenspullen gewoon geopend.


Haak maar aan
Prachtige gehaakte paardenknuffels, sleutelhangers, stokpaardjes en nog veel meer moois is te vinden bij onze kraam van de Haak maar aan groep. Deze dames haken wekelijks  op dinsdagmiddag de mooiste paardencreaties en de opbrengst is volledig voor de verzorging  van de oudere paarden. Hoe mooi is dat?

En verder….
Daarnaast is er nog veel meer te doen: Volg een leuke rondleiding en leer alles over het werk van De Paardenkamp en haar bewoners, struin rond over de rommelmarkt of neem een kijkje bij de Fjordendemonstratie. Ook hoefsmid Gijsbert is aanwezig en demonstreert hoe zijn werk er uit ziet.
Kinderen kunnen ponyrijden, meedoen aan een junior-rondleiding en gratis paarden-nagelstickers laten plakken bij de sieradenkraam.

Om half 4 is het voor de paarden tijd om naar hun stal te gaan, we laten je graag zien hoe dit gaat. Altijd een mooi moment om mee te maken.

Kortom: een gezellig uitje voor het hele gezin!

Programma:
12.00 uur:                                Opening
12.30 uur                                 Start rondleiding bij ingang winkeltje
14.00 uur                                 Voorstellen van de nieuwe bewoners
14.30 uur                                 Demonstratie met Fjorden
15.00 uur                                 Start rondleiding bij ingang winkeltje
15.30 uur                                 De paarden gaan op stal

 

De toegang is gratis. Parkeren kan op de parkeerweide naast het Avia tankstation. Volg hiervoor de borden P-Paardenkamp ter plaatse.