Paardenboek Het Ouder Wordende Paard. Een uitgave van Stichting De Paardenkamp

Het ouder wordende paard

Alles lezen over de voeding, verzorging en het welzijn van paarden?
Dan zijn deze boeken echt iets voor jou!

Naar aanleiding van de Dag van het Oudere Paard (www.dagvanhetouderepaard.nl) brachten we in 2016 we het boek ‘Het Ouder Wordende Paard – Alles over voeding, verzorging en gezondheid’ uit.
Dit boek is een prachtig en tijdloos naslagwerk voor iedere paardeneigenaar of –verzorger. Tijdens de Dag van het Oudere Paard deelden meer dan 30 experts en deskundigen hun kennis en ervaring. Al deze verhalen werden door hippisch auteurs Tessa van Daalen en Afke Teunen gebundeld in dit boek.

De onderwerpen in dit paardenboek zijn niet alleen voor ouder wordende paarden van toepassing. Elke paardeneigenaar, -verzorger en ruiter vindt hier nuttige tips en ervaringen in dit 146 pagina’s tellende boek, uitgegeven door het nationaal rusthuis voor oudere paarden, De Paardenkamp in Soest.

Titel: Het ouder wordende paardPaardenboek Het Ouder Wordende Paard. Een uitgave van Stichting De Paardenkamp
Taal: Nederlands
Aantal Pagina’s: 146
Omslag: Hardcover
Afmetingen: 25 x 25 cm
Uitgever: Stichting De Paardenkamp Soest
ISBN: 978949102908-0

 

 

 

Je kunt dit boek nu aanschaffen voor € 29,95 (incl. verzendkosten in NL).

E-book: ‘Het Ouder Wordende Paard – Alles over welzijn’

In 2019 kreeg het boek een vervolg: ‘Het Ouder Wordende Paard – Alles over welzijn’.
Dit keer in de vorm van een e-book, dat je voor slechts € 9,95 kunt aanschaffen. Ook in deze uitgave vind je informatie van heel veel experts uit de paardenwereld en lees je bovendien meer over de manier waarop Stichting De Paardenkamp het welzijn van haar paarden naar een hoger niveau tilt. Het e-book telt 128 pagina’s en is voor iedere paardenliefhebber een aanrader.

Het e-book is voor slechts € 9,95 te koop!

De opbrengst van de boeken worden besteed aan de verzorging van de oudere paarden op De Paardenkamp. Behalve een prachtig naslagwerk, steun je met het kopen van een boek ook nog eens het goede doel!

 

 

 

 

 

Quotes van lezers:
“Een paardenboek dat iedereen met paarden zou moeten hebben. Erg leerzaam en zeker praktisch wanneer je iets wilt weten over verzorging, voeding, gedrag of medische zaken.”

“Wat een geweldig boek, over heel veel onderwerpen is iets te lezen. Ik heb enorm veel aan deze tips!”

“Prachtboek, elke euro meer dan waard. De contactgegevens van alle experts staan achterin dus als je aanvullende vragen hebt, kun je altijd contact zoeken. Dit is hoe kennis delen hoort te zijn. Hulde aan De Paardenkamp!”

“Mooi evenement dit Dag van het Oudere Paard, ik ben er nu 3 keer geweest en leer elke keer nieuwe dingen. Het boek is een mooi en bijna logisch vervolg. Dik boek met heel veel tips voor alle (ouder en jonger) paarden en hun baasjes”