Sparen voor paardenstickers bij Jumbo Soest

Sparen voor paardenstickers bij Jumbo Soest!

Een gebonden stickeralbum met heel veel mooie paardenfoto’s en -verhalen van Stichting De Paardenkamp, Manege Nieuw Eldorado en Stal van Helden: vanaf half november kun je sparen voor paardenstickers als je je boodschappen doet bij Jumbo Van de Graaf Soest!

Van welke kant je Soest ook binnenrijdt: op veel plaatsen zie je paarden staan. Met een groot deel Sparen voor paardenstickers bij Jumbo Soestvan deze edele dieren maak je kennis in het stickerboek dat in samenwerking met Jumbo Soest is ontwikkeld. Bijvoorbeeld met de 39-jarige Ranco, een van de bejaarde bewoners van Stichting De Paardenkamp. Of Tessa, een Shetlandpony van Stal van Helden en Olympia, het veulen van Manege Nieuw Eldorado. Dit eerste paardenstickerboek van Nederland bevat daarnaast allerlei weetjes over de deelnemende organisaties.

Hoe werkt het?

Vanaf 16 november spaar je bij Jumbo Soest voor een vol stickeralbum; bij iedere  € 10,- aan boodschappen ontvang je een setje van 4 stickers. Medewerkers, bewoners én oud-bewoners van Stichting De Paardenkamp en paarden en pony’s van Stal van Helden of Nieuw Eldorado behoren tot de mogelijke inhoud. Het bijbehorende stickerboek is gratis verkrijgbaar bij Jumbo en bij de deelnemende paardenbedrijven. De actie loopt tot en met 15 januari 2020.