Vrijwilligers gezocht!

De Paardenkamp-Rangers zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te denken over nieuwe activiteiten voor onze jeugdclub en naar mensen die willen helpen bij het begeleiden van de kinderen tijdens die activiteiten. Het kost slechts een paar uurtjes per keer.

De organisatie van de activiteiten van de Paardenkamp-Rangers gaat natuurlijk niet automatisch. Eén keer in de zes weken komt een aantal vrijwilligers van de Rangers bij elkaar om te bespreken wat de plannen voor de komende periode zijn. Zodra er een nieuwe activiteit op de agenda staat, moet er het nodige geregeld worden, denk bijvoorbeeld aan het inkopen van knutselmateriaal, het benaderen van organisaties waarmee samengewerkt wordt en het inplannen van de vrijwilligers voor die activiteit.

Daarnaast is er tijdens de activiteiten begeleiding nodig. De groep Rangers wordt steeds groter. Daarom zijn er steeds meer vrijwilligers bij de activiteiten nodig om de kinderen te begeleiden en ervoor te zorgen dat zij een leuke tijd hebben bij ons.

Vind jij het leuk om nieuwe ideeën te bedenken voor onze Rangers? Mee te denken over invulling van activiteiten? Of als begeleider mee te doen aan onze activiteiten? Meld je dan nu aan! Dit kan door een mailtje te sturen naar info@paardenkamp-rangers.nl. En ook als je nog vragen hebt, kun je een e-mail sturen. Wij hopen dat je ons wilt helpen om de activiteiten voor de Paardenkamp-Rangers mede mogelijk te maken!